Knuffelwuff vandavisende In- og Outdoor hundekurv Lucky XXL 118 x 85cm sort
Farve
Størrelse
430,60 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager

Leveringstid: 1 - 3 hverdage

Produktdetails anzeigen
Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være, hvis du på en meget varm sommerdag kunne stille din bekvemme seng i haven eller på altanen? Denne forestilling kan du nu opfylde for din bedste ven.

Med in- og outdoor-hundesengen Lucky bliver det let at beslutte dig for en ny hundeseng. Ydermaterialet består af cordura, som er et robust nylon-stof, der er udviklet til at være meget slidstærkt. Hundesengen overlever ethvert regnskyl. Dermed er denne praktiske og robuste hundeseng velegnet til både inden- og udendørs brug. For at gøre sengen ekstra stabil, har man brugt et skridsikkert, dæmmende stof til bunden. Sengen er desuden yderst formstabil og finder efter brug tilbage til sin oprindelige form.

Hvis sengen en dag alligevel skulle blive snavset, kan betrækket nemt vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

Ud over de praktiske egenskaber ved in- og outdoor-hundesengen Lucky er navnet absolut retvisende, for den gør ikke kun dig, men især også din firbenede ven lykkelig. Den er ikke kun let, robust og enkel at transportere, den giver også din hund et super hyggeligt sted at sove. Den indvendige pude består af en ca. 3 cm tyk skumstofplade. Hundesengens kanter er fyldt med skumflager, som sørger for din skats optimale velbefindende. Afslappede drømme under himlen er garanterede!

Som ved alle produkter af mærket Knuffelwuff er der til denne hundeseng kun brugt materialer af den bedste kvalitet. Dette produkt er udviklet efter tysk kvalitetsstandard og fremstillet i EU.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER