Knuffelwuff: Varemærke med kvalitet møder hund med klasse

Nu er det så vidt, menneskets bedste ven flytter ind. Inden indflytningen skal der købes basisudstyr. Der er blandt andet brug for en god hundeseng. Den skal være hyggelig og af høj kvalitet, der skal være god plads, og sengen skal være et sted, hvor din hund kan trække sig tilbage. Og så må den meget gerne passe til husets øvrige interiør. Vi fra Knuffelwuff har gjort det til vores opgave at udvikle den passende hundeseng til hvert menneske-hund-team.

Har din hund særlige behov på grund af ledsygdomme og derfor brug for et særligt underlag? Ingen problem, hos Knuffelwuff finder du et stort udvalg af fremragende, ortopædisk korrekte liggepladser! Hvis din hund ifølge sin natur føler sig særlig godt tilpas i ”huler”, bør I vælge en Knuffelwuff huleseng.

Den firbenede halvdel af menneske-hund-teamet er således velforsynet, men hvad med den tobenede halvdel? Kommer den også til sin ret? Du kan vælge blandt mange forskellige hundesenge i forskellige farver, design og materialer, så den passer til resten af din indretning. Desuden findes der forskellige betræk til næsten alle senge, så du kan pifte sengen op, hvis du får lyst til det! Men vores hundesenge har ikke kun stil, de er også af meget høj kvalitet og har således en lang levetid. Hvis du vil unde dig selv og din hund noget helt særligt, har du fundet det rette sted – nyd de fordele, som vores førsteklasses kvalitet giver dig og din hund.

Tøj til hundens ejer

En hund er en berigelse i hverdagen, det kan enhver hundeejer skrive under på. Men en hund giver også en hel del arbejde. Den skal ikke kun luftes, når solen skinner, og der er dejligt vejr – nej, den skal også ud, når det stormer, og regnen styrter ned.

Med vores nye udendørstøj er du altid klar – uanset vejret. Men hvad adskiller vores tilbud fra andre typer udendørstøj? Når du skal lufte din hund, er der mange ting, der skal med på turen: Hundeguf, hømhømposer, klikker, nøgle, mobil, måske lidt legetøj eller en foderdummy? Der skal gerne være plads til det hele.

Knuffelwuffs jakker og veste har innovative detaljer, f.eks. mange praktiske lommer, så de mange vigtige ting er let og hurtigt tilgængelige og du har begge hænder fri til menneskets bedste ven. Tøjet er af et meget robust og vejrbestandigt materiale, der holder dig varmt og tørt, også når du skal ud i mindre dejligt vejr. Se vores nye tilbud af udendørstøj, og gør jeres fælles hundelufterture til en helt særlig oplevelse!

Innovativt og eksklusivt: Produkter fra Knuffelwuff

De eksklusive og innovative hundesenge fra Knuffelwuff har været på markedet siden 2011, men de er kun en del af produktsortimentet. Kundernes øgede interesse motiverede os til også at udvikle andre produkter. Derfor udviklede vi hundehalsbånd af ægte læder, der er både robuste og lette at pleje. Vi tilbyder også tekstile halsbånd, der sammen med vores forskellige liner lever op til hundens og hundeejerens krav til høj kvalitet.

Da hunde i dag langt oftere er på farten end tidligere, omfatter vores tilbud også diverse indbygget udstyr til bilen. Det kan bruges på for- og bagsædet samt i bagagerummet: Knuffelwuff tilbyder en passende løsning til enhver transportsituation. Det garanterer din og din hunds sikkerhed, også i problemsituationer.

Livet er en leg

Da de fleste hunde i dag ikke længere har en fast opgave som f.eks. vagthund, skal de tilbydes andre typer beskæftigelse, fordi de har brug for at blive stimuleret fysisk og psykisk. Efterhånden tilbyder Knuffelwuff også forskellige typer legetøj, der kan bruges som klassisk kastelegetøj, men også som sovedyr om natten. Mange hunde føler sig mindre ensomme, når deres yndlingslegedyr er med i hundesengen. Så er det lettere at være alene hjemme i en tid!


Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER