Vores fagpersonale står klar med vejledning
Hurtig levering
Let returnering
Køb på faktura

Rejse og transport

Vi går til verdens ende med vores hunde – eller det siger man i hvert fald.  Der er dog afstande, som man kun kan lægge bag sig i transportmidler som bil, tog eller fly. Sørg for, at din hund altid rejser sikker og behagelig. 

Reise&Transport

Artikel  1 - 16 fra 16

Sammen jorden rundt

I sin tid på jorden giver din hund dig sin ubegrænsede tillid, ærlige og oprigtige kærlighed og masser af øjeblikke, som I deler med hinanden. Nogle dage tager du dig til hovedet af vrede – andre dage griner du over din firbenede ven, til du græder. En ting er din hund under alle omstændigheder: en altid trofast ledsager på din vej.

Det er dog ikke hver vej, I kan lægge bag jer til fods. Hvad enten det er ferie, flytning, dyrlægebesøg eller bare en udflugt til nabobyen – ved længere afstande skal vi tit bruge transportmidler som biler, tog eller endda flyvemaskiner til at komme fra A til B.

Uanset hvilket transportmiddel du bruger – afgørende vigtigt er, at din hund rejser behageligt og til hver en tid er tilstrækkeligt sikret, så der ikke sker den noget, selv i nødstilfælde.

Af denne grund tilbyder vi dig en række produkter til jeres ture sammen. Vores udvalg af transportkasser i høj kvalitet med behagelige liggeflader, geniale sikkerhedslåse, selesystemer osv. gør dig i stand til når som helst at tage din hund med dig komfortabelt og sikkert.
Tilmeld dig til registrerede kunder