Knuffelwuff hundekurv Dreamline i velour XXL 120 x 85cm sort
Farve
Størrelse
697,03 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

Ikke på lager i øjeblikket
Produktdetails anzeigen
Vil du vide, hvorfor vi har kaldt denne hundeseng for Dreamline? Ganske enkelt: Med denne bekvemme hundeseng giver du din skat ren luksus. Her drømmer den garanteret godt!

Da vi udviklede hundesengen, lagde vi især vægt på, at den skulle være komfortabel. Liggefladens bløde polstring og en høj kant giver fornemmelsen af beskyttelse og tryghed. Derudover beskytter siderne, der er fyldt med skumflager, din firbenede ven mod trækluft. De indvendige puder er ligeledes fyldt med skumflager og giver dermed ikke kun en optimal hyggelig oplevelse, men beskytter også din hund mod kulde nedefra. Selvfølgelig er alt fyld allergivenligt.

Ydermaterialet består af robust og velforarbejdet velour, som er kendt for at være blødt. Hundesengen Dreamline er ikke kun hyggeligt blød, men tilbyder på grund af sin robusthed også en lang levetid. Bunden består af et skridsikkert, dæmmende stof, der sørger for, at sengen står fast på gulvet. Den er yderst formstabil og finder efter brug tilbage til sin oprindelige form. Hvis sengen en dag skulle blive snavset, kan betrækket nemt vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

Så hvorfor tænke over det i lang tid? Vælg ganske enkelt din yndlingsfarve. Din hund kommer til at elske den - og det samme gør du!

Dette produkt er udviklet efter tysk kvalitetsstandard og fremstillet i EU.
Kontaktoplysninger

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER