Knuffelwuff kunstlæder hundemåtte Cheyenne
Farve
Størrelse
fra 313,06 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Har du en rigtig bandit derhjemme, der elsker at lege, rode eller grave? Leder du efter en plejelet hundemåtte? Så er denne hyggelige, robuste hundemåtte Cheyenne af imiteret læder lige det rigtige for dig og din firbenede ven.

Denne modstandsdygtige hundemåtte er ikke kun vandafvisende og nem at rengøre, men på grund af det behageligt bløde betræk af imiteret læder også yderst bekvem. Derfor kan din skat føle sig godt tilpas og slappe af - lige som du.

Bundpladen af skumstof sørger for, at der ikke står noget i vejen for din firbenede vens himmelske drømme. Hvad enten det skal polstre transportkassen eller give hunden et behageligt sted at ligge, så sørger det skridsikre materiale, som er brugt til hundemåttens underside, for at hunden ligger godt på enhver undergrund. Derfor er denne hundemåtte også yderst velegnet til at blive brugt på terrassen eller i haven.

Selvfølgelig bruger vi, som ved alle vores hundemåtter, også til hundemåtten Cheyenne kun materialer, der er fri for skadelige stoffer. Dette produkt er udviklet efter tysk kvalitetsstandard og fremstillet i EU.

Hundemåtten Cheyenne fås i forskellige størrelser og farver. Dermed passer denne hundemåtte ikke kun til enhver hund, den passer også perfekt til enhver boligindretning. Du kan vælge imellem brun, sort og muldvarpegrå. Endnu en fordel ved hundemåtter: De er dejligt nemme at rulle pladsbesparende sammen og gemme væk.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER