Knuffelwuff ortopædisk hundekurv i velour håndvævet Amelie
Farve
Størrelse
fra 806,74 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Til at kunne tilbyde din firbenede bedste ven den bedst mulige afslapning er især en ortopædisk hundeseng velegnet. Disse er trykaflastende og tilpasser sig perfekt til hundens kropsform. Netop for dyr, hvis led allerede er stærkt påvirket af sygdomme som slidgigt, HD eller ED er en sådan liggeplads perfekt. De kan også forebygge disse og andre ledskader.

Også hundesengen Amelie består af et ortopædisk memory-skum. Det er særligt skånende for leddene og tilpasser sig perfekt til din hunds form. En anden fordel er denne hundesengs stabile form. Efter hver brug finder den tilbage til sin oprindelige form.
               
Det bløde ydermateriale af velour inviterer ikke kun til hygge, men passer desuden vidunderligt til stort set enhver indretningsstil. Sidekanterne af skumflager giver din firbenede ven en optimal beskyttelse mod trækluft. For at beskytte mod kulden fra gulvet, har hundesengen Amelie en ekstra bund af skridsikkert dæmmende stof, så din hund ikke mangler noget.

Betrækket af den ortopædiske hundeseng kan, takket være den indsyede lynlås, tages af og vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Desuden findes der separate reservebetræk til hundesengen Amelie.

Uanset om din hun allerede har problemer med leddene, eller du ønsker at forebygge dem. Med den ortopædiske hundeseng Amelie fra Knuffelwuff træffer du det helt rigtige valg.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER