Knuffelwuff ortopædisk hundekurv i velour håndvævet
Farve
Størrelse
fra 783,23 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Vores hunde ledsager os hele deres liv igennem og er trofaste og fulde af kærlighed. Derfor er det særlig vigtigt for os, at vores firbenede venner har alt, hvad de behøver til at leve et ubekymret hundeliv.

Men spændende spadsereture alene er ikke nok til at opfylde din hunds behov. Lige som for mennesker er en sund søvn også særlig vigtig for hunden - for den skal jo bearbejde alle dagens spændende oplevelser.

Der findes hunde, som er plaget af ledsygdomme og for hvem det er særlig vigtigt, at de ramte led skånes. Her er en normal liggeplads ofte ikke tilstrækkelig. En ortopædisk hundeseng kan på grund af sine trykaflastende egenskaber tilpasse sig perfekt til hundens kropsform og aflaster dermed dens led på den bedste måde. Prismæssigt ligger disse hvilesteder over den gennemsnitlige pris for en hundeseng - men man bør også i vanskelige tider sørge bedst muligt for sin bedste ven. Ved at bruge et sådant liggested kan man desuden forebygge sygdom i leddene, hvis behandling afgjort ville overstige anskaffelsesprisen.
               
Den ortopædiske hundeseng Leano giver din hund en søvn, der skåner leddene og rygsøjlen og forbinder den fremragende liggekomfort med et tiltalende look, så den er en gevinst for ethvert rum i boligen.

Det velour, som overfladen består af, sørger for, at denne hundeseng er yderst robust. Skidt og snavs kan fjernes i en håndevending, da man kan tage betrækkene af og vaske dem i vaskemaskinen ved 30 grader.

De høje sidekanter beskytter din hund optimalt imod kold trækluft. Desuden giver de hunden mulighed for rigtigt at hygge sig.

Med hundesengen Leano får du det perfekte hvilested til din hund og derudover et optisk absolut tiltalende tilbehør til dit hjem.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER