Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Luisa i velour håndvævet Sunshine Edition
Farve
Størrelse
fra 744,05 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Hunden er menneskets bedste ven. Den ledsager os alle vegne, tager hensyn til os, når vi pludselig har fysiske begrænsninger, og viger aldrig fra vores side. For en så trofast ven er det bedste kun lige godt nok.

Også for hunde er det enormt vigtigt, at deres led ikke overbelastes og at undgå følgeskader. En ortopædisk hundeseng kan ved en hund, der lider af en sygdom som f.eks. slidgigt, fremkalde en lindring af smerterne. En sådan hundeseng har ligeledes en forebyggende karakter. Med en ortopædisk liggeplads gør du under alle omstændigheder din hund noget godt.
               
Den ortopædiske hundeseng Luisa består af et ydermateriale af vandafvisende, smygende blødt velour. Og det er ikke kun din hund, der får glæde af denne overflade, for den ortopædiske hundeseng Luisa pynter med sit eksklusive udseende også i din bolig. Bunden af skridsikkert, dæmmende stof sørger for, at din hund beskyttes mod kulde nedefra, og sidekanterne, der er fyldt med skumflager, holder kold trækluft på afstand! Liggefladen består af et memory-skum, der tilpasser sig perfekt til din hunds kropsbygning og dermed aflaster dens led. Efter brugen finder den ortopædiske hundeseng Luisa altid tilbage til sin oprindelige form igen.

Hvis hundesengen Luisa en dag skulle blive snavset, kan du let tage betrækket af ved hjælp af den indsyede lynlås og vaske den i vaskemaskinen ved 30 grader. Og hvis du længes efter en forandring, er det heller ikke noget problem - til den ortopædiske hundeseng Luisa findes der diverse reservebetræk, så den aldrig bliver kedelig.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER