Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Columbia i laser-vatteret kunstlæder
Farve
Størrelse
fra 939,96 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Amerika - et kontinent, der ikke kunne være mere forskelligartet. Ud over millionmetropolerne og det berømte Hollywood-tegn har Amerika især en ting at tilbyde: Uendelige landskaber, der næsten ikke kan fanges af det blotte øje.

I søgen efter ny inspiration til vores hundesenge har vi trukket på Amerikas charme.

Den patentbeskyttede Columbia hundeseng fås i en behagelig enkel, rustik farve, som er meget vanskeligt at "få nok af". Det indre område er vatteret, hvilket giver den en vidunderlig amerikansk karakter.
               
Men hundesengen overbeviser ikke kun udvendigt. Den har en ortopædisk skummadras, der giver trykaflastning og muskelafslapning. Den hjælper også med at fremme blodcirkulationen. Især gamle og syge hunde lider ofte af ledsygdomme. Ligesom vi mennesker, skal hunde også tages af afhængigt af deres mangler. En ortopædisk liggeflade, som på denne hundeseng, kan lindre smerter.

Men ikke kun gamle og syge hunde drager fordel af den. Fordi, hvis en ortopædisk hundeseng har en smertelindrende virkning, har den samtidigt en forebyggende karakter hos sunde hunde.

En hundeseng er hvile- og tilflugtsstedet for dit kæledyr – altså hans sikre havn. Takket være de høje sidekanter kan din hund trække sig tilbage i Columbia hundesengen, er beskyttet mod kolde træk og har også muligheden for at hvile sit hoved på sidekanten og se, hvad der foregår omkring ham ud fra sit "kommandocenter".

Især om efteråret og vinteren kan hundeejere blive fri for beskidte potetryk. Dette er ikke et problem for Columbia-hundesengen. Takket være sin overflade i kunstlæder kan du let slippe af med irriterende snavs med blot en fugtig rengøringsklud.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER