Knuffelwuff blødt hundehalsbånd i ægte leder Midpines
Farve
Størrelse
fra 164,17 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Hundehalsbåndet Midpines består af mange små enkeltheder, der giver et usædvanligt samlet billede. Fås i to forskellige farver. Du kan således vælge imellem et brunt halsbånd med sorte highlights eller et sort eksemplar, som er dekoreret med brune applikationer.

Hundehalsbåndet Midpines består af velforarbejdet okse-nappalæder, der er slået omkring siderne. Nappalæder der den generelle betegnelse for læder, der forarbejdes med pelssiden udad. Derved opstår dette læders ujævne, arrede look. Denne slags læder er især kendt for sin blødhed. Det giver en fremragende bærekomfort for din hund. Derudover sørger de dekorative kontrastsøm og de kontrastfarvede påsyede mærker på hundehalsbåndet for et særlig elegant look.

De dekorativt forarbejdede metaldele er galvaniserede, så vejrbetingede skader ikke kan gøre dit halsbånd noget. Den omhyggelige forarbejdning af hundehalsbåndet Midpines skaber et godt greb og en yderst behagelig følelse.

Alle vores halsbånd fås i forskellige størrelser. Men hvor finder jeg den rigtige størrelse til min hund? Ganske enkelt: Mål din hunds hals og læg fem centimeter til. Med denne halsbåndlængde kommer din firbenede ven til at føle sig rigtig godt tilpas.

Kategori HALSBÅND AF ÆGTE LÆDER
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER