Knuffelwuff blødt hundehalsbånd i ægte leder Arcadia
Farve
Størrelse
fra 117,15 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Enkel, elegant og holdbar - ved hjælp af disse egenskaber gør hundehalsbåndet Arcadia opmærksom på sig selv.

Et halsbånd skal dog ikke kun se godt ud. Det skal især være sikkert og beskytte din bedste ven mod farer. En hund, som man endnu ikke kan kalde til sig 100 % af tiden, bør altid føres i halsbånd med snor eller i en sele. Hvis halsbåndet går op i en situation, hvor din hund følger en indskydelse, kan der ske slemme ulykker.

Hundehalsbåndet Arcadia har ædelt forkromede, brudsikre beslag af højeste kvalitet. Dermed garanterer det, at din hund altid er godt beskyttet.

Oversiden er særlig slidstærk, da den består af behageligt blødt bøffellæder. Den behagelige bærekomfort, som din hund opnår med hundehalsbåndet Arcadia, kommer fra det bløde okselæder, som er syet på halsbåndets underside. Desuden beskyttes pelsen af det behageligt bløde materiale.

Den hvide pyntesøm giver halsbåndet et ganske særligt look, så det helt klart også kan bruges som søndags-halsbånd. Ved udviklingen og fremstillingen af Knuffelwuff-produkter lægger vi især vægt på hundens sundhed. Undersiden af vores halsbånd er forede og derfor er de ikke kun holdbare, men også smygende og sikre.

Er du krævende, ved at sætte pris på robust håndarbejde og har en aktiv hund derhjemme, som nyder livet? Så er hundehalsbåndet Arcadia det helt rigtige valg for dig og din firbenede ven!

Alle vores halsbånd fås i forskellige størrelser. Men hvor finder jeg den rigtige størrelse til min hund? Ganske enkelt: Mål din hunds hals og læg fem centimeter til. Med denne halsbåndlængde kommer din firbenede ven til at føle sig rigtig godt tilpas.

Kategori HALSBÅND AF ÆGTE LÆDER
JTL-Shop:
Material: 
  • Echtleder
  • Handgenäht
Besonderes:
  • Fellschonend
  • Weiche Unterpolsterung
  • Schnallenschutz
  • Passende Hundeleine von Kunffellwuff separat erhältlich

 

 

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER