Knuffelwuff blød justerbar hundesnor i ægte leder Arcadia
Farve
Størrelse
fra 234,70 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

Ikke på lager i øjeblikket
Produktdetails anzeigen
Passende til hundehalsbåndet Arcadia får du hos Knuffelwuff også den dertil hørende hundesnor. Lige som hundehalsbåndet overbeviser hundesnoren med sit markante look. Det mørkebrune læder parret med den på indersiden af snoren indsyede lysebrune læderoverflade gør snoren til et ægte blikfang! De hvide syninger bidrager ligeledes til, at denne snor efterlader et absolut velforarbejdet indtryk.

Takket være forarbejdningen af særligt velforarbejdet og slidstærkt okselæder ligger Arcadia ikke kun godt i hånden, men giver også en meget god bærekomfort for både store og små hunde.

Netop når du har en begejstret ledsager ved din side, kan det helt sikkert ske, at den ind imellem flipper ud. Alle, som har prøvet det engang, ved hvor lykkelig man i en sådan situation er for en hundesnor, der ligger blødt i hånden. Men hvad hjælper den bedste snor, når karabinhagen i værste tilfælde svigter? Med hundesnoren Arcadia behøver du ikke bekymre dig om denne mulighed - beslagene ser ikke kun ædle ud, de er frem for alt enormt sikre, så du kan stole på, at din hund til hver en tid er godt sikret.

Hundesnore bruges hver dag og sættes på prøve. Derfor er det næsten umuligt altid at holde dem rene. Heller ikke det er et problem med denne snor. Du kan let børste eller tørre alt snavset af den.

Leder du efter en hundesnor, som du kan bruge til forskellige formål? Også her kan hundesnoren Arcadia tjene dig trofast. Fordi den kan justeres i tre forskellige længder, kan du beslutte, hvor meget plads du vil give din hund. Netop på stærkt trafikkerede veje giver det god mening. For også en hund, der normalt løber trofast ved siden af dig, kan blive skræmt af lyde i trafikken og gøre noget, som man ikke har regnet med.

Med den elegante og holdbare hundesnor Arcadia får du og din hund masser af sjov - garanteret!
Kontaktoplysninger

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER