Knuffelwuff Maui-hundepude af velour med 9 cm skumgummi
Farve
Størrelse
fra 508,96 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Din firbenede ven er allerede den stolte ejer af en hundeseng? Det er selvfølgelig dejligt. Men sommetider har du derudover brug for en liggepude, der er nem at transportere, og som du kan tage med overalt. I bagagerummet, på besøg hos venner, i sommerhuset eller også på dit arbejde. Du vil sikkert gerne have din hund i nærheden altid, men især i fremmede og uvante omgivelser har hunden brug for et sted, den kan trække sig tilbage til, og hvor den ved behov også kan finde lidt ro. På vores hundemåtte Maui af 9 cm skumstof kommer din hund bestemt til at føle sig lige så godt tilpas, som i sin hundeseng, der venter på den derhjemme.

Hundemåttens 9 cm tykke skumstofkerne giver en bekvem liggestilling, er meget formstabil og beskytter selvfølgelig også mod kulde nedefra. Betrækket af behageligt blødt velour-mikrofiberstof omgiver skumstofmåtten fuldstændig og sørger for en behagelig blød atmosfære. Mikro-velour er et slidstærkt og plejelet stof med et svagt glinsende look. Materialet er åndbart og med til at transportere fugt væk fra kroppen. Derudover er måtten nem at rengøre og kan om nødvendigt tages af ved hjælp af lynlåsen og vaskes i maskine ved 30 grader. Ved behov kan du altid bestille reservebetrækket i forskellige farver.

Ved vores hundemåtte Maui bruges der, som ved alle produkter af mærket Knuffelwuff, kun materialer af den bedste kvalitet.

Vores Knuffelwuff hundemåtte Maui af 9 cm skumstof er ved en størrelse på 110 x 65 cm også velegnet til større hunde. Vores trofaste ledsagere behøver derfor ikke undvære deres bekvemme og hyggelige sove- og hvileplads, selv om de befinder sig udenfor lejligheden og deres vante omgivelser.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER