VOV-TILBUD

Leder du efter produkter af høj kvalitet til din hund, men bliver overvældet af det kæmpestore tilbud og de delvist uforskammede priser? Brug et øjeblik og kig forbi Knuffelwuff. Vi er et team af dyreelskere, som har gjort det til sin opgave at understøtte forholdet imellem hund og menneske på den bedste måde.

Hos os finder du således velforarbejdede halsbånd, snore og seler til din bedste ven, så I er godt sikret på jeres spadsereture og desuden også ser godt ud, eller leder du efter fornuftigt og robust legetøj, som kan udfordre din hund ved jeres næste leg? Også det har Knuffelwuff til jer! Især vores store udvalg af hundesenge kommer til at overbevise dig. Lige meget hvilken slags hund du leder efter en velegnet plads til, så finder du hos Knuffelwuff den passende seng til selv den mest specielle hund – se selv.

Dermed er hunden godt forsynet. Men hvad nytter et nok så sejt halsbånd, hvis mor og far nægter at forlade huset i regnvejr? Også her kan Knuffelwuff hjælpe. Med vores vejrbestandige udetøj kan kulde, regn og vind ikke længere skade dig.
 


Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER