VORES MOTIVATION

Vi lever i en hektisk verden, er altid under tidspres og mister ofte blikket for de små ting i livet. Ro og afslapning er fremmedord for mange mennesker, der er på vej til deres personlige, normalt meget ambitiøse mål.

Men så kommer en hund på afveje i dit liv, og du mærker, hvad det hele virkeligt handler om. Du lægger igen mærke til, hvor smuk vores natur er, og hvor megen ro og afslapning den kan give, når man bare giver den en chance. En hund viser dig, hvor enkelt livet kan være og smitter dig med sin livslyst.

For at støtte jeres fælles liv som menneske-hund-team, anstrenger teamet hos Knuffelwuff sig altid med at udvikle produkter, der perfektionerer jeres liv sammen. Således finder du her for eksempel velforarbejdede hundesnore, halsbånd og seler, så din hund altid er sikker, når det er nødvendigt, uden at den føler sig begrænset og skidt tilpas. Desuden har Knuffelwuff et udbud af udvalgt legetøj, der har en lang levetid, til din hund. Har du nogensinde leget med din hund på en spadseretur? Det fremmer ikke kun bindingen, men er også vældig sjovt at blive en bevidst del af spadsereturen i stedet for kun at ”gå med”.

Vores produkter skal forsøde hverdagen for dig og din hund og motivere jer til at nyde de små ting i livet i fulde drag. På grund af vores førsteklasses udendørs påklædning er der fra nu af heller ikke flere undskyldninger ved dårligt vejr. Ved  hjælp af vores produkter kan du bevidst koncentrere dig om din bedste ven og mærke, hvordan din livskvalitet bliver bedre og de fælles øjeblikke giver dig ny kraft til store opgaver.
 


Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER