VORES LØFTE

Du vil selvfølgelig kun det bedste for dine kære. Og det bedste er kun lige godt nok. For at hjælpe din hund med at få det bedste helbred, en blank pels og stærke knogler, griber du til foder af den bedste kvalitet. Fra tørt foder over vådt foder til BARF – tilbuddet til din hund er grænseløst!  Men et godt, velafbalanceret foder alene er ikke nok til at garantere, at din hund får et dejligt liv. Sammen med din hund lægger du hver dag nogle meter bag dig på jeres fælles spadsereture. Ifølge loven må din hund dog ikke færdes alle vegne uden hundesnor, hvorfor den på jeres spadsereture går med halsbånd eller sele, og du har en hundesnor med. Netop ved halsbånd, seler og hundesnore spiller en høj kvalitet og holdbarhed en central rolle.

Men også ved hundelegetøj må der ikke være nogle skjulte risici, og det bør kunne holde til selv den vildeste repræsentant af slagsen. Efter en lang og spændende dag i din hunds liv har den brug for en hyggelig hundeseng, hvor den kan bearbejde den forløbne dags hændelser. Knuffelwuff giver dig og din hund et stort udvalg af tilflugtssteder af høj kvalitet, som tilpasser sig perfekt til din hunds behov.

Dit kæledyrs trivsel og sundhed er Knuffelwuff-teamets højeste prioritet. En god kvalitet og robusthed garanterer hvert menneske-hund-team masser af sjov og talrige skønne timer. Samtidig behøver godt og velforarbejdet hundetilbehør ikke altid at være dyrt.

I vores shop finder du et stort udvalg af overkommelige hundesenge, billige halsbånd og meget andet, som kommer til at overbevise dig med sin gode kvalitet. Plejen af og omsorgen for vores firbenede venner er en hjertesag for os.
 


Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER