Knuffelwuff vandafvisende hundekurv Finlay
Farve
Størrelse
fra 603,00 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Den robuste hundeseng Finlay inviterer til at være doven. Som ydermateriale bruges cordura, der er kendt som et robust og smudsafvisende stof. Dette materiale garanterer stor slid- og rivefasthed og giver dermed grundlaget for lang tids holdbarhed. Ved hjælp af den indsyede lynlås kan du tage betrækket af og vaske det i vaskemaskinen ved 30 grader. Hundesengens bund er forsynet med et skridsikkert dæmmende stof. Dermed står sengen uden problemer fast på ethvert gulv.

Hundesengen har en yderst stabil form og finder efter brug tilbage til sin oprindelige form. Det særlige ved denne hundeseng er den ekstra wellnessfaktor på grund af den 16 cm høje liggepude og de endnu højere sidevægge. Disse beskytter din skat mod trækluft og giver en fornemmelse af tryghed. Sådan føler din firbenede ven sig rigtig godt tilpas.

For at give den ekstra hygge er den indvendige pude samt sidevæggene fyldt med allergivenlige skumflager. Din hund kommer til at føle sig, som om den ikke kun sover under, men også på skyer.

Dette produkt er udviklet efter tysk kvalitetsstandard og fremstillet i EU.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER