Knuffelwuff sofabeskytter og hundemåtte Berry i velour
Farve
Størrelse
fra 414,09 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Er du træt af hver eneste dag at kæmpe med din hund om sofaen? Hvis du har det lige som vi, kommer du sandsynligvis til at tabe den kamp før eller siden. Hunde har, når det drejer sig om en stamplads på sofaen, en forbavsende udholdenhed.

Vores sofabetræk/hundetæppe Berry slår to fluer med et smæk: På den ene side beskytter den din sofa mod irriterende hundehår og ridser efter skarpe kløer. På den anden side har du din skat ved din side, og I kan sidde helt tæt sammen og slappe af. Det sidste spørgsmål er så, hvem der først rejser sig fra sofaen.

Hvis disse aspekter endnu ikke har overtalt dig til at købe, er her flere argumenter: Hundetæppet er yderst robust uden at miste sin blødhed og hyggefaktor. Ydermaterialet består af blødt velour-mikrofiberstof, og betrækket kan tages af og vaskes. Undersiden består af skridsikkert dæmmende stof, og tæppet glider derfor ikke hele tiden ned fra sofaen. Den forreste del af tæppet kan klappes om, så også den forreste del af din sofa beskyttes. Den bagerste kant af denne sofabeskyttelse er ca. 25 cm høj og giver særligt god støtte. Hundetæppet Berry kan selvfølgelig også bruges på gulvet eller i bilen. Det kan altså bruges meget fleksibelt og beskytter ud over sofaen også sarte gulve og bilsæder mod hundehår og ridser og giver din hund en komfortabel liggeflade i alle situationer.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER