Knuffelwuff robust hundelegetøj uden pibe Roswell objekt Alpha
101,48 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager

Leveringstid: 1 - 3 hverdage

Produktdetails anzeigen
En af de nemmeste måder at styrke båndet med din hund er ved at lege sammen. Dette handler ikke om at give din hund så mange legetøj som muligt, men snarere at I leger sammen - og dertil er ét stykke legetøj sikker nok.

Vores Roswell, Objekt Alpha er der for at understøtte jeres leg.

Takket være sin aflange form kan du nemt invitere din hund til et eventyrligt trækspil. De gennemgående reb i jute giver tilstrækkelige muligheder for at holde fast i legetøjet.

Roswell, Objekt Alpha er lavet af meget robuste materialer af høj kvalitet. Så du behøver ikke at være bekymret for, at dette legetøj ikke overlever de mange legerunder.

De naturlige farver udfordrer derudover din hund. For når han leder efter vores Roswell, Objekt Alpha, er han nødt til at stole helt på sin næse. Derefter vil han helt sikkert blive hundetræt. Fordi et par minutters arbejde med hoved og næse kræver lige så meget energi som en times gåtur.

Når man leder efter et nyt legetøj, støder man i 90 % af tilfældene i knirkende materialer. Dette er ikke kun ekstremt irriterende, meget nervøse hunde kan gå alt for hurtigt op i gear med et knirkende legetøj. Med vores Roswell vil du ikke blive konfronteret med dette problem - ligesom mange af vores andre legetøj er Roswell, Objekt Alpha, ikke et pibedyr.

Med vores Roswell, Objekt Alpha kan du aktivt arbejde på at forstærke båndet til din hund, og samtidigt have det rigtig sjovt!

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER