Knuffelwuff ortopædisk vandafvisende hundekurv Leon i velour håndvævet
Farve
Størrelse
fra 806,74 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Hundesengen Leon har en ortopædisk madras af memory-skum, som vil være behagelig for din hund. Den bruges blandt andet til aflastning af tryk, afslapning af muskler og fremmer blodcirkulationen. Hvis din hund har en ledsygdom, kan hundesengen Leon på grund af sin ortopædiske liggeflade virke smertelindrende. Hvis din firbenede ven er helt rask, er det ikke ensbetydende med, at en ortopædisk seng er overflødig, da den også er forebyggende.
               
Sidekanterne er fyldt med skumflager og giver din hund muligheden for at lægge sit hoved og sørger desuden for, at den ikke udsættes for kold trækluft. Også bunden består af et skridsikkert dæmmende stof, som tilforladeligt beskytter din bedste ven mod kulde fra gulvet.

Den i Tyskland udviklede og i EU producerede hundeseng Leon har et vandafvisende ydermateriale af velour. Dens groft håndvævede karakter og samspillet imellem de forskellige garnsorter gør hundesengen Leon til et sandt blikfang i dit hjem! I tilfælde af, at det bliver meget snavset, kan betrækket nemt tages af ved hjælp af den indsyede lynlås og vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER