Knuffelwuff ortopædisk hundeseng af velour med håndvævet præg Yukon
Farve
Størrelse
fra 908,61 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Vores hundeseng Yukon er ikke kun et hyggeligt fristed, som din hund kan bruge, når den skal trække sig tilbage og finde ro, sengen er også en ortopædisk liggeflade. Den stabile skumkerne sikrer, at din hunds rygsøjle altid er i en anatomisk korrekt position.

Især gamle hunde, der i forvejen kæmper med sygdomme i leddene, værdsætter en ortopædisk hundeseng. En sådan liggeflade fremmer nemlig blodcirkulationen og er smertelindrende.

Men også for unge, raske hunde er der fordele forbundet med at bruge en ortopædisk hundeseng! På de steder af hundens krop, hvor den kan lindre smerte, kan den også forebygge smerte, f.eks. forårsaget af ledsygdomme.

               
Den 9 cm høje omløbende kant skaber en hyggelig atmosfære og beskytter mod træk. Men den beskytter ikke kun, den giver også din hund tryghed. Fra sin seng kan den sikkert og nemt observere, hvad der sker omkring den.

Overmaterialet af førsteklasses velour er dejligt blødt. En anden praktisk fordel ved hundesengen Yukon: indermåtten kan tages ud! Derfor en det meget let både at rengøre og transportere den. Hvis du og din hund skal ud at rejse og I ikke vil undvære den ortopædiske hundeseng, kan du nøjes med at placere selve liggefladen i bagagerummet. Så ligger din hund lige så komfortabelt som derhjemme.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER