Knuffelwuff ortopædisk hundeseng af laservatteret kunstlæder Montego
Farve
Størrelse
fra 1.057,50 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Afhængigt af hundens alder har den brug for op til 22 timers søvn i døgnet for at restituere og for at bearbejde sine oplevelser. Følgerne af vedvarende søvnmangel er lige så skadelige for vores kæledyrs velbefindende som for os mennesker.

Derfor bør du altid være opmærksom på, at din hund får nok søvn.

Du kan skabe gode forudsætninger ved at skabe gode vaner og ved at stille en soveplads til rådighed, der står et beskyttet sted, hvor din hund føler sig tryg.

               
Vores nye hundeseng Montego et netop sådan en soveplads til din bedste ven.

Den 9 cm høje omløbende sidekant ser ikke kun smart ud. Den beskytter også mod ydre påvirkninger som f.eks. træk og inviterer til en hyggestund i hundesengen. Her føler din hund sig rigtig godt tilpas.

Desuden har hundesengen Montego en ortopædisk Memory Foam-skummadras. Den kan blandt andet aflaste tryk, få musklerne til at slappe af og fremme blodcirkulationen. Mange ældre hunde har problemer med leddene. En ortopædisk liggeflade kan være smertelindrende og særdeles rar for vores lidt ældre hunde. Men også unge, sunde hunde føler sig trygge i en sådan seng. For den har ikke kun en smertelindrende effekt, den forbygger også mod smerter, fordi liggefladen tilpasser sig til kroppen.

Vores hundeseng Montego har andre interessante features som f.eks. en overflade af lasersyet kunstlæder med grov struktur. Det ser ikke kun virkelig smart ud og har en høj genkendelsesværdi, overfladen er også meget let at rengøre og kræver kun en fugtig klud. Desuden kan du tage indermåtten ud og har således også en ortopædisk liggeflade til din hund, når I er på farten. Læg indermåtten i bilens bagagerum, og så af sted – din hund vil være dig evigt taknemmelig!

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER