Knuffelwuff ortopædisk hundeseng af laservatteret kunstlæder Hampstead
Farve
Størrelse
fra 908,61 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
For vores hunde er hver dag sammen med os et stort eventyr. Men de nye oplevelser og indtryk skal bearbejdes flere gange om dagen. Så har hunden brug for hvile og et sted, hvor den kan trække sig tilbage. Et sted, hvor den kan finde ro, og hvor den føler sig godt tilpas.

Vores hundeseng Hampstead er netop sådan et sted.

De 9 cm høje kanter giver tryghed og beskytter mod ydre påvirkning som f.eks. træk. Her kan din hund hygge sig og observere alt, hvad der sker ”der ude”.

               
Desuden bevirker den ortopædiske liggeflade med sine støttepunkter, at din hunds krop aflastes på de typiske trykpunkter. Det betyder, at den altid ligger eller sidder anatomisk korrekt.

Især gamle eller syge hunde nyder godt af en ortopædisk liggeflade, fordi den er smertelindrende. Og så fremmer den blodcirkulationen. Men også unge og raske hunde, der ikke har problemer med leddene, føler sig godt tilpas i vores hundesenge. For en ortopædisk hundeseng som Hampstead har en forebyggende effekt.

Med sin overflade af lasersyet kunstlæder og kontrastsøm er hundesengen Hampstead desuden supersmart!

Hundesengen er godt beskyttet mod tilsmudsning. Aftryk fra poter på kunstlæderoverfladen kan let renses med en fugtig klud.

Endnu en fordel er den udtagelige indermåtte. Du skal ud at rejse, men synes ikke, at din hund skal undvære sin ortopædiske liggeflade? Tag indermåtten ud, og læg den i bilens bagagerum. På den måde har du din helt egen mobile ortopædiske hundeseng!

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER