Knuffelwuff ortopædisk hundeseng Chesapeake af lasersyet kunstlæder
Farve
Størrelse
fra 939,96 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Der er ingen grænser for udvalget af forskellige hundesenge. Fra rund til kantet, fra fluffy og blød til en overflade i kunstlæder. Der findes en visuelt perfekt hundeseng til ethvert menneskehundehold.

Udseende af den nye soveplads interesserer din hund ganske lidt, for ham gælder det om komfort. Mange hunde lider af ledsygdomme, og derfor skal du sørge for at beskytte dem så meget som muligt.

En ortopædisk hundeseng er det rigtige valg både for hunde, der allerede er syge, og til forebyggelse af ledsygdomme.
               
Den ortopædiske hundeseng har en Memory Foam madras, som sikrer, at din firbenedes led beskyttes ved at tilpasse sig perfekt til hans krop, og således letter trykket på rygsøjlen. I modsætning til traditionelle underlag tilpasser denne madras sig hver dag til din firbenedes vægt og kropsform.

Den rustikke, ædle farvelægning og den vatterede indre del af denne soveplads repræsenterer landet med de ubegrænsede muligheder. Du finder designet kun hos Knuffelwuff, da det er patentbeskyttet!

Overfladen af kunstlæder hjælper dig med let at fjerne snavs med en fugtig rengøringsklud. På den måde du kan være sikker på, at både din hund og du vil nyde Chesapeak-hundesengen i lang tid.

Din firbenede ven vil elske denne soveplads, da hundesengen formidler sikkerhed gennem de høje sidekanter. Irriterende, kolde træk kan også forhindres effektivt.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER