Knuffelwuff ortopædisk hundepude Palomino af laservatteret kunstlæder
Farve
Størrelse
fra 704,87 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Med denne ortopædiske hundemåtte til din firbenede ven har du to fantastiske egenskaber i en: Du fremmer din hunds helbred og giver den mulighed for at hvile behageligt og komfortabelt.

Den ortopædiske hundemåtte Palomino har en 10 cm høj ortopædisk kerne, der beskytter mod kulde nedefra og tilpasser sig optimalt til hundens kropsform. Den sørger for en aflastning af trykket ved leddene og rygsøjlen. Som hos mennesket er resultatet en udhvilende søvn, der skåner leddene. Hunde, der ligger på en ortopædisk måtte eller seng, indtager automatisk en sundere stilling, sover roligere og vågner mere afslappede.
               
Liggefladen er velforarbejdet af robust, laser-quiltet imiteret læder. Den giver din skat en langtidsholdbar, vandafvisende stillezone. Særligt nem er den hurtige og uproblematiske rengøring med en fugtig klud. Betrækket kan også tages af, og det gør det særligt hygiejniske og udpræget let at gøre rent. Ved den ortopædiske hundemåtte Palomino kan du vælge blandt tre størrelser, alt efter, om du har en lille eller stor skødehund. Den fås desuden i forskellige farver, så du kan vælge den farve, du bedst kan lide. Hundemåtten er nem at transportere og kan på længere ture også bruges i bilens bagagerum.

Selvfølgelig bruges der ved den ortopædiske hundemåtte Palomino, som ved alle andre produkter af mærket Knuffelwuff, kun materialer af den bedste kvalitet. Den er udviklet i Tyskland og fremstillet i EU.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER