Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Wippo i velour håndvævet
Farve
Størrelse
fra 806,74 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Hundesengen Wippo er en ortopædisk liggeplads for din hund og perfekt egnet til lange lure. Ved hjælp af kernen af memory-skum eller visco-skum tilpasser hundesengen Wippo sig godt ved tryk og kropsvarme, forhindrer kredsløbsforstyrrelser og sørger for, at din hund kan falde til ro i den sovestilling, der er bedst for den. Visco-skum overbeviser med sin særligt høje levetid og tilpasser sig efter hver brug igen til din hunds konturer og vægt. Mennesker med rygproblemer ligger forresten ofte på madrasser med samme slags kerne.
               
Derudover overbeviser hundesengen Wippo med sit tidløse, elegante design og sin velforarbejdede overflade af vandafvisende velour. Det skridsikre dæmmende stof på undersiden holder kulden nedefra væk fra dit dyr, og sidekanterne, der er fyldt med behageligt bløde skumflager, sørger for, at kold trækluft heller ikke kan skade din hund.

Hvis din hund efter en lang spadseretur i regnen skulle søge direkte tilbage til sin hundeseng med sine snavsede poter, er der ingen grund til panik - hundesengen Wippo har et aftageligt betræk, som du uden problemer kan vaske i vaskemaskinen ved 30 grader. Derudover har du mulighed for at få reservebetræk til hundesengen Wippo.

Takket være dens ortopædiske liggeflade er hundesengen Wippo en lise for din hund.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER