Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Rough Road i laser-vatteret kunstlæder
Farve
Størrelse
fra 986,97 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Uendelige vidder, maleriske landskaber og følelsen af ubegrænset frihed - Amerika fascinerer alle.

Da vi planlagde vores nye hundesenge, udnyttede vi nøjagtigt denne ånd og lod et stykke Amerika strømme ind i denne hundeseng.

Den patenterede, ortopædiske hundeseng Rough Road udtrykker den ædle amerikanske stil gennem materialet, der er vatteret inde og ude. De høje sidevægge giver din hund sikkerhed, inviterer ham til at putte sig og desuden beskytter din firbenede ven mod ubehagelige træk.
               
Takket være ydermaterialet i kunstlæder, behøver du ikke bekymre dig om, hvordan du rengør hundesengen. En klud og lidt vand er nok til at fjerne beskidte potetryk og andre spor.

De to farver på hundesengen Rough Road passer vidunderligt sammen, så hundesengen ikke kun er et plus for din hund. Det vil helt sikkert blive et højdepunkt i din stue! Og hvis du trænger til en ændring, kan du nemt vende madrassen, og du får en afveksling – der passer godt til sidekanterne!

Optisk er hundesengen Rough Road et absolut blikfang, men ud over dens udseende har denne soveplads også noget helt andet at byde på: Sengen har en madras lavet af viskoseskum. Denne madras tilpasser sig hver dag efter din hunds form og vægt, og kan således aflaste spænding fra rygsøjlen.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER