Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Rockland i kuntsleder
Farve
Størrelse
fra 900,78 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Når du leder efter en passende hundeseng til din elskede, skal du være opmærksom på forskellige faktorer.

Det skal være et beskyttet og hyggeligt hvilested for din hund. Dertil er høje sidevægge, en hyggelig liggeflade og et blødt materiale uundværlige. En tiltalende udseende er din hund nok næppe interesseret i, men dette skal også passe. Din hunds nye soveplads vil trods alt pynte din bolig i et godt stykke tid.

Rockland hundeseng bringer alle disse og flere egenskaber med sig! Inspireret af den amerikanske ånd har vi som Knuffelwuff-team udviklet en soveplads til dig og din hund, som med sin varme, originale farve vil være et højdepunkt i ethvert hus.
               
Takket være dens overflade i kunstlæder, der er nemt at vedligeholde, vil I nyde denne hundeseng i lang tid, da snavs af alle slags let kan tørres væk. Takket være dens høje sidekanter giver Rockland hundeseng dit kæledyr en masse beskyttelse og sikkerhed. Selv kolde træk holdes væk så effektivt, at din elskede ikke kommer til at mangle noget.

Et specielt højdepunkt er den ortopædiske liggeflade. Ligesom for os mennesker, er en sund søvn meget vigtig for hunde. En ortopædisk Memory Foam madras, såsom Rockland hundeseng, tilpasser sig perfekt til din hunds krop.

Trykaflastning, muskelafslapning og fremme af blodcirkulation venter her på din behårede bedste ven.

Hvis din hund har problemer med leddene, kan den ortopædiske liggeflade bidrage til at lindre smerter. Men selv for kernesunde repræsentanter er en ortopædisk hundeseng på ingen måde "spild af penge". En Memory Foam madras har en forebyggende virkning - og for os alle er vores hunds helbred trods det allervigtigste!

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER