Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Outlander i laser-vatteret kunstlæder
Farve
Størrelse
fra 1.057,50 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Amerika - uendelige veje midt i maleriske landskaber, kontrastfyldte bjerge og den unikke farve på jorden. Al den magi, som landet med de ubegrænsede muligheder indeholder, har vi ønsket at indarbejde i denne model.

Den ortopædiske hundeseng overbeviser med en vatteret overflade i kunstlæder både ind- og udvendigt. De to vel harmoniserende farver på hundesengen repræsenterer den amerikanske flair og tilpasser sig glimrende til næsten ethvert opholdsrum. Og hvis du trænger til noget nyt, kan du blot vende madrassen.
               
Da også bagsiden af denne madras ser indbydene ud – dens farve matcher selv de høje, hyggelige sidevægge, der beskytter din hund mod kolde træk. Derudover ser hundesengen Outlander ikke kun meget klassisk ud, men den er også let at rengøre takket være dens overflade. Beskidte potetryk er ikke noget problem for jeres nye hundeseng! Du finder designet kun hos Knuffelwuff, da det er patentbeskyttet!

Vi ønsker alle, at vores hunde ikke mangler noget. Og vi har alle spurgt os selv mindst én gang ”kan det være hyggeligt, som han / hun ligger der?” Vores hunde kan sove på de mest ubehagelige steder og i de mest uhensigtsmæssige positioner.

Med en ortopædisk hundeseng kan du sørge for, at din hund har det bedst mulige underlag til sine akrobatiske manøvre under sine pauser.

Fordi en sådan hundeseng tilpasser sig optimalt til din hunds krop og dermed fjerner trykket fra rygsøjlen.

Også hundesengen Outlander har en ortopædisk Memory Foam madras, der tilpasser sig perfekt gennem tryk og kropsvarme, og således forhindrer forekomsten af cirkulationsforstyrrelser.

Overbevis dig selv om den fremragende kvalitet på denne soveplads og bring et stykke Amerika ind i dit hjem!

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER