Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Madison i laser-vatteret kunstlæder
Farve
Størrelse
fra 822,41 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
En ortopædisk hundeseng tilpasser sig optimalt til hundens krop og er blandt andet god mod dens ryg.

Den ortopædiske hundeseng Madison har en liggeflade af memory-skum. Ved hjælp af tryk og kropsvarme tilpasser madrassen sig perfekt til hundens anatomi og forebygger dermed kredsløbsforstyrrelser. Dag efter dag tilpasser madrassen sig til hundens konturer og vægt. Dermed fjerner den spændinger fra rygsøjlen. Denne liggeflades enormt lange levetid er kun en af mange fordele, som den ortopædiske hundeseng Madison byder på.
               
Det velforarbejdede kunstlæder, der er quiltet ved hjælp af laser, er nemt at gøre rent, ved at man tørrer det af med en fugtig klud eller støvsuger det. Hvis betrækket bliver mere snavset, kan det nemt tages af ved hjælp af den indsyede lynlås, og det gør rengøringen meget nemmere. De 25 cm høje sidevægge i den ortopædiske hundeseng Madison beskytter ikke kun mod trækluft, men inviterer også til hygge. Fyldet af skumflager forhindrer forstyrrende lyde fra hundesengen. Det skridsikre dæmmende stof i bunden af den ortopædiske hundeseng Madison giver ikke kulde fra gulvet nogen chance.

Gør noget godt for din hunds led med den ortopædiske hundeseng Madison og glæd dig over det stilfulde design af denne premium-liggeplads fra Knuffelwuff.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER