Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Lena med høj skumkant
Farve
Størrelse
fra 767,56 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Med ekstra høj sidekant og en aftagelig liggeflade, som kan bruges som separat ortopædisk måtte - en drøm for din hund.

Hvad kan en ortopædisk hundeseng i modsætning til en normal hundeseng? Hemmeligheden bag vores ortopædiske hundeseng Lena ligger i dens indre. Kernen består af intelligent ortopædisk memory-skum, som reagerer på hundens vægt og temperatur. Den er særlig skånende for leddene og tilpasser sig ikke kun ret nøjagtig, men helt præcis til din hunds form og finder efter brug altid tilbage til sin oprindelige form. Dermed skåner hunden sine led og sin rygsøjle, mens den sover.

Ydermaterialet er af imiteret læder og velour, let at gøre rent og kan endda vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Bunden består af et skridsikkert dæmmende stof, som tilforladeligt beskytter din bedste ven mod kulde fra gulvet.

Som i humanmedicinen er resultatet også her, at led og rygsøjler skånes under den udhvilende søvn. Hvis du vil gøre dit husdyr noget rigtig godt, er denne ortopædiske hundeseng med ekstra høj sidekant den bedste beslutning du kan træffe for din skats helbred. I denne ortopædiske hundeseng kommer din firbenede ven ikke alene til at føle sig godt tilpas, den kommer også til at sove sundt.

Ved denne ortopædiske hundeseng er det muligt at tage liggefladen af ved hjælp af en lynlås og at bruge den som en pladsbesparende hundemåtte.

Som ved alle produkter af mærket Knuffelwuff er der til den ortopædiske hundeseng Lena kun brugt materialer af den bedste kvalitet.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER