Knuffelwuff ortopædisk hundekurv Jessy
Farve
Størrelse
fra 744,05 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Vil du gerne gøre noget rigtig godt for din hund? Så er vores ortopædiske hundeseng Jessy det helt rigtige valg.

Til forskel fra en normal seng tilpasser denne udgave sig helt præcist til din hunds form. Det skåner hundens led og rygsøjle, mens den sover. Hvordan er det muligt? Hemmeligheden ligger i sengens indre og i dens opbygning. Kernen består af ortopædisk memory-skum. Herved drejer det sig om et højelastisk og åndbart koldt skum, som reagerer på din hunds temperatur, vægt og kropsform. Dermed undgås tryksteder, og materialet vender efter brug altid tilbage til sin udgangsposition. Den ekstra brede rand er fyldt med skumflager, og din firbenede ven kan læne sig hyggeligt imod den, lægge hovedet ned, hvile ud og sove afslappet i den ortopædiske hundeseng Jessy.
               
Hundesengens ydermateriale består af cordura, som er et robust nylon-stof, der er udviklet til at være meget slidstærkt.

Det separate overtræk af imiteret lammeskind er nemt at pleje og takket være en isyet lynlås aftageligt og kan vaskes i maskinen ved 30 grader. Snavs kan nemt børstes ud eller rystes af. Selvfølgelig kan du også købe reservebetræk til denne hundeseng.

Den skridsikre bund, der ved hjælp af det anvendte dæmmende stof beskytter mod kulde fra gulvet, sørger for, at sengen står stabil.

Som ved alle produkter af mærket Knuffelwuff er der til denne hundeseng kun brugt materialer af den bedste kvalitet.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER