Knuffelwuff ortopædisk hjørnehundekurv Winslow i laser-vatteret kunstlæder
Model
Farve
Størrelse
fra 900,78 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Vi anstrenger os hver eneste dag for at give vores hunde et godt liv. Derfor plejer vi dens pels, køber hundefoder i god kvalitet, spændende legetøj og flotte halsbånd eller snore. Med lange gåture plejer vi dem fysisk og åndeligt, så de ikke mangler noget.

Men hvor sover din hund i grunden efter den fælles aktivitet? Lige som mennesker har også hunde brug for en soveplads, der er tilpasset til deres kroppe, så deres led og knogler kan hvile ud efter en spændende dag.

Ortopædiske hundesenge er ikke kun lindrende for gamle og syge hunde. De tilpasser sig optimalt til din skats anatomi, så dens rygsøjle ikke er skæv, mens den ligger og sover. Sygdomme i leddene, som f.eks. slidegigt, er desværre ingen sjældenhed, og derfor er det ekstra vigtigt, at vores hunde har et ortopædisk sted, de kan hvile sig, så man aktivt kan forebygge sygdomme som denne.
               
Den ortopædiske hundeseng Winslow har alle disse egenskaber og ser samtidig fremragende godt ud!

Ydermaterialet af imiteret brunt læder ser ikke kun ædelt ud, men kan også legende let tørres af med en fugtig klud, når det er blevet snavset.

Derudover har hundesengen Winslow en bund af skridsikkert dæmmende stof. Dermed kan kulde nedefra ikke gøre din bedste ven noget.

Hjørne-sidekanterne giver din hund mulighed for bekvemt at lægge sit hoved ned, så den helt afslappet kan holde øje med det hele.

Med den ortopædiske hundeseng Winslow sørger du for, at din hund ikke mangler noget og nyder desuden godt af sengens lovende look, som kommer til at passe perfekt til dit hjem.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER