Knuffelwuff ortopædisk hjørnehundekurv Marlie i velour håndvævet
Model
Farve
Størrelse
fra 900,78 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Når vi mennesker køber en ny seng, er dens udseende alene ikke nok. Den nye seng skal især have en madras, der tilpasser sig perfekt til din krop. Vi kan nemlig kun blive rigtigt udhvilede, når vi kan sove godt.

For din hund er det ikke anderledes. Også din hund ligger sikkert ofte på steder og i stillinger, hvor man tænker, at det kan bare ikke være behageligt? Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke vil gøre din firbenede ven godt at sove på et underlag, der er tilpasset til dens krop. Den ortopædiske hundeseng Marlie opfylder alle forudsætninger for en velforarbejdet soveplads til din bedste ven.
               
Materialet af memory-skum sørger for, at hundesengen tilpasser sig perfekt til din hunds kropsform. Især for gamle og syge hunde er en ortopædisk hundeseng lindrende. En sygdom som slidgigt er desværre ingen sjældenhed. Den skrider langsomt frem ved at nedbryde brusk hurtigere, end det kan opbygges igen. Den ortopædiske hundeseng Marlie kan forebygge denne proces, da den aflaster hundens led. Og fordi hunden sover godt, fremmes produktionen af brusk. Men ikke kun hunde, der allerede er syge, kan få gavn af de mange fordele ved en ortopædisk hundeseng. Den her præsenterede hundeseng bruges også til forebyggelse af slidgigt og andre ledsygomme.

Takket være ydermaterialet af modstandsdygtig velour er hundesengen ikke kun smuk at se på - snavs og skidt kan også nemt fjernes, så du kan glæde dig over en hundeseng, der er nem at gøre ren.

De forhøjede kanter i siderne giver din hun en perfekt flade, hvor den kan lægge sit hoved. På den måde kan hunden fra sin plads følge med i, hvad der foregår.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER