Knuffelwuff ortopædisk halvrund hundekurv Balin i velour håndvævet
Størrelse
Farve
fra 929,78 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
For os mennesker er en sund søvn særligt vigtig. Og det, der er godt for mor og far, er ikke mindre fordelagtigt for den firbenede ven! Godt nok ligger hunde ofte på steder og i stillinger, som vi mennesker synes, må være alt andet end bekvemme. Alligevel foretrækker også din hund et blødt sted at trække sig tilbage til for at gå til drømmeland.

I modsætning til normale hundesenge, hvis fyld forholdsvist hurtigt giver op overfor hundens vægt, så den kommer til at mærke det hårde gulv, har ortopædiske hundesenge den egenskab, at de tilpasser sig trykaflastende til din skats kropsform.

Ikke kun gamle og syge hunde, der for eksempel lider af slidgigt, vil tage imod en sådan hundeseng med kyshånd. Også din helt sunde unge hund er en god kandidat til en ortopædisk liggeplads - for du vil jo gerne have, at den har sunde led hele livet igennem.
               
Den ortopædiske hundeseng Balin opfylder alle disse kriterier og overbeviser desuden med sit moderne, åbne design. På grund af dens halvrunde form har din hund muligheden for at smyge sig op ad sidevæggene uden at miste overblikket over sit lille kongerige, det vil sige dagligstuen.

Balin overbeviser desuden med sit tidløse design, så den kan integreres i næsten alle former for indretning. Som vi alle ved, er kun en snavset hund også en virkelig lykkelig hund. Det modsatte gør sig gældende hos hundens ejer. Efter spadsereturen fordeles de snavsede poteaftryk på fliserne, og derefter går hunden i seng for at bearbejde de oplevede indtryk. Fliserne er hurtigt rene igen, men hvad med hundesengen? Takket være det aftagelige betræk, kan du uden problemer befri hundesengen Balin for skidt og snavs ved bekvemt at vaske betrækket i vaskemaskinen ved 30 grader.

Leder du efter en stilfuld hundeseng, som desuden er en lindring for din firbenede vens led? Så er den ortopædiske hundeseng Balin det helt rigtige valg for jer!
Chart

Størrelse L -XL XXL XXXL
Udvendige mål (LxBxH) ca. 100 x 73 x 22cm 120 x 93 x 24cm 130 x 100x 25cm
Indvendige mål (LxB) ca. 75 x 60cm ca. 90 x 75cm 100 x 85cm
 first  second  third
Materiale:   
 • Ydermateriale: Velour  
 • Bund: Skridsikkert dæmmende stof   
 • Særligt robust, men blødt og behageligt at røre ved
Fyld: 
 • Kerne: Ortopædisk memory-skum 
 • Sidekanter: Skumflager
Rensning:
 • Betræk tages af ved hjælp af indsyet lynlås 
 • Betræk kan vaskes ved 30°
Særligt:
 • Denne seng har en yderst stabil form og finder efter brug tilbage til sin oprindelige form
 • Ortopædisk madras til særlig ledskånende hygge og søvn   
 • Udviklet i Tyskland, fremstillet i EU 
 • Reservebetræk fås separat

 

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 30. December

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER