Knuffelwuff laser-vatterede hundekurv i kunstlæder Milan
Farve
Størrelse
fra 697,03 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Omtrent alle hundeejere kender til det. Når der bor en hund i husholdningen, finder man en masse hundehår på de mest mærkværdige steder, den trofaste ven efterlader sine mudrede poteaftryk på det nyvaskede gulv og straks vinduerne er vasket, skal de inspiceres med den kolde, fugtige næse. Sådan er det at have hund.

Den i Tyskland udviklede og i EU fremstillede vatterede hundeseng Milan af læder bekymrer sig godt nok ikke om det snavs, som din hund bærer ind, men på grund af sine forskellige farver tilpasser den sig fremragende til atmosfæren i dit hjem og passer til næsten enhver indretningsstil.

Modellen Milan har en behagelig polstring (15 cm) og beskytter dermed mod det kolde gulv samt mod trækluft. Fordi mange hunde gerne lægger hovedet, er denne seng med de 25 høje sidevægge et fremragende valg.

Hundesengens bund består af et skridsikkert dæmmende stof og kan dermed også holde til begejstrede hunde uden hele tiden at flytte sig.

Hvis din hund skulle lægge sig i sin nye hundeseng, efter den har været på en lang gåtur ude i regnen, er der ingen grund til panik! Hundesengen Milan er yderst robust. Betrækket kan tages af ved hjælp af den indsyede lynlås, og læderet er smuds- og vandafvisende. Dermed er det let at gøre rent. Alligevel er det blødt og behageligt for hunden, da både sidekanterne og den indvendige pude består af skumflager. En anden fordel ved denne hyggelige hundeseng er dens formstabilitet. Efter brug finder den altid tilbage til sin oprindelige form.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER