Knuffelwuff kunstlæder hundemåtte Puffin
Farve
Størrelse
fra 468,35 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

Ikke på lager i øjeblikket
Produktdetails anzeigen
Leder du efter en helt enkel hundemåtte, som smelter diskret ind i dine omgivelser? Ønsker du på trods af enkelheden alligevel at give din hund et bekvemt sted at hvile sig? Så har vi gode nyheder til dig: Du skal ikke lede videre, for Knuffelwuff-måtten Puffin er det helt rigtige produkt til dig og din hund.

Denne hundemåtte af imiteret læder er vandafvisende, robust og dermed hurtig og nem at gøre ren. Med andre ord er denne hundemåtte også velegnet til de rigtige banditter blandt hundene. Vi ved dog, at der bag enhver hård skal findes en blød kerne. Derfor har vi ikke kun formgivet hundesengen Puffin modstandsdygtig og robust, men også meget bekvemt betrukket den med smygende blødt imiteret læder foroven og forneden. Som til alle vores hundesenge har vi også her kun brugt velforarbejdede materialer, der er blevet testet for at være fri for skadelige stoffer og har fået OEKO-TEX®-seglet. Hundesengen kan altså bruges med god samvittighed.

Måtten fås i forskellige størrelser, men selv i XXL er den stadig forholdsvist let og nem at transportere. Hundemåtten Puffin er altså en god løsning, som lader dig give din hund en behagelig plads på rejser og ture. Der er altså ikke noget i vejen for en udflugt.
Kontaktoplysninger

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER