Knuffelwuff kunstlæder hundekurv Sidney
Farve
Størrelse
fra 626,51 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Kalder flotte omgivelser på en lige så elegant hundeseng? Det er ikke noget problem for hundesengen Sidney, der ser godt ud i ethvert rum. Den 16 cm høje liggepude er en hyggelig fornøjelse og beskytter desuden mod kulde nedefra. De høje sider beskytter mod trækluft og hundesengen af velforarbejdet kunstlæder er endnu mere indbydende for din hund.

Overfladen af kunstlæder er robust, nem at rengøre og kan også bruges til små og store grisebasser. Er din hund glad for at spise ben i sengen? Ikke noget problem, for den er nem at tørre af. Hundesengen Sidney fås i tre størrelser og har masser af plads til mellemstore til store racer, som kan glæde sig til en ædel og yderst elegant hundeseng.

Fyldet af skumflager er lydsvagt, allergivenligt og formstabilt. Betrækket kan tages af og kan dermed nemt gøres rent, hvis det er blevet særligt snavset. Bunden er skridsikker og derfor også velegnet til meget begejstrede hunde. Det er altså den perfekte hundeseng! Den ser ikke kun eksklusiv og velforarbejdet ud, den er det også! Gør noget godt for dig selv og din hund med den elegante og praktiske hundeseng Sidney.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER