Knuffelwuff kunstlæder hundekurv Jerry XXL 120 x 85 grå
Farve
Størrelse
548,15 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

Ikke på lager i øjeblikket
Produktdetails anzeigen
Er din firbenede ven en temperamentsfuld vildbasse, som i alle slags vejr drøner hen over marker og enge og ikke stopper for nogen bæk eller pyt? Så er vores vandafvisende hundeseng Jerry af imiteret læder det rigtige valg, som giver din hund en modstandsdygtig, robust formgivet og samtidig hyggelig plads at ligge på.

Betrækket af smuds- og vandafvisende, men alligevel hyggeligt blødt imiteret læder er hurtig og nem at gøre ren og kan nemt tages af ved hjælp af den indsyede lynlås. Ved behov kan den endda udskiftes med et reservebetræk, der fås separat og i forskellige farver.

Som liggeflade bruges her en ca. 2 cm tyk skumstofplade, og sidekanterne er fyldt med skumflager. I denne seng kan din hund rulle sig hyggeligt sammen, og den vil elske den.

Sengen er yderst stabil i formen og finder efter brug uden problemer tilbage til sin oprindelige form. Du har sikkert også ærgret dig over hundesenge, der aldrig ligger, hvor de skal? På grund af den skridsikre bund har vores vandafvisende hundeseng Jerry ikke dette problem. Derudover giver det anvendte dæmmende stof en god beskyttelse mod kulde nedefra. Fordi sengen er meget fast, er den let at transportere, og din hund kan næsten hvor som helst gøre sig det behageligt på sin sædvanlige plads.

Ved denne i Tyskland udviklede og i EU fremstillede hundeseng er der som ved alle produkter af mærket Knuffelwuff kun brugt materialer af den bedste kvalitet.
Kontaktoplysninger

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER