Knuffelwuff hundetæppe Rudi Rentier XXL 120 x 140cm
538,66 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

Ikke på lager i øjeblikket
Produktdetails anzeigen
Dette hundetæppe er ikke kun et virkeligt blikfang, det giver også din hund det perfekte sted at hygge sig og slappe af. Hundetæppet Rudi Rentier er endda så utrolig blødt og smygende, at du for fremtiden bliver nødt til med eftertryk at bede dine gæster sidde ned på sofaen. Ud over det umiskendelige design overbeviser dette hundetæppe også ved at være robust. Det holder stand overfor selv den mest legesyge bandit og holder i lang tid.

Ydermaterialet består af et blødt velour-mikrofiberstof, og som fyld af hundetæppet Rudi Rentier blev kun brugt velforarbejdet polyester, der selvfølgelig er antiallergisk. Til undersiden har vi brugt et skridsikkert dæmmende stof, som har et optimalt greb på gulvet.

Det blødt polstrede hoved med gevir er ca. 35 cm højt. Det perfekte sted for din skat til at lægge sit hoved og slappe af. Eller også stedet, hvor du kan lægge dit hoved, når du hygger dig sammen med din firbenede ven på dens yndlingsplads. For så snart din hund kommer til at nyde dette hundetæppe, får du den ikke så hurtig væk fra det igen.

Hvis hundetæppet skulle blive snavset en dag, kan du uden problemer tørre betrækket af eller støvsuge det.

Som ved alle vores hundesenge opfyldes OEKO-TEX®-standarderne for tilforladelige tekstiler, der garanterer, at alle brugte materialer er fri for skadelige stoffer, selvfølgelig også for hundetæppet Rudi Rentier. Dette produkt er udviklet efter tysk kvalitetsstandard og fremstillet i EU.
Kontaktoplysninger

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER