Knuffelwuff hundetæppe Hunter I hundeform XXL 120 x 140cm
491,78 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

Ikke på lager i øjeblikket
Produktdetails anzeigen
Hundetæppet Hunter i hundeform er så utrolig blød og smygende, at du for fremtiden bliver nødt til med eftertryk at bede dine gæster sidde ned på sofaen. Hvor meget kommer din hund så ikke til at elske dig? Det særlige ved dette stilfulde hundetæppe: Det er meget robust og holder til selv den mest legesyge bandit. Derudover overbeviser det med sit uforlignelige design, sin størrelse og sin holdbarhed.

Ydermaterialet består af et blødt velour-mikrofiberstof. Da din hunds ve og vel selvfølgelig ligger os på hjertet, har vi som fyld af hundetæppet Hunter kun brugt velforarbejdet polyester, der er fuldstændig allergivenligt. Til undersiden har vi brugt et skridsikkert dæmmende stof, som har et optimalt greb på gulvet. Hvis hundetæppet skulle blive snavset en dag, kan betrækket ganske enkelt støvsuges og tørres af med en fugtig klud.

Som ved alle vores hundesenge opfyldes OEKO-TEX®-standarderne for tilforladelige tekstiler, der garanterer, at alle brugte materialer er fri for skadelige stoffer, selvfølgelig også for hundetæppet Hunter. Dette produkt er udviklet efter tysk kvalitetsstandard og fremstillet i EU.

Hovedet er ca. 28 cm højt og blødt polstret. Det perfekte sted for sin skat til at lægge sit hoved og slappe af. Eller også stedet, hvor du kan lægge dit hoved, når du hygger dig sammen med din firbenede ven på dens yndlingsplads. For når først din hund får lov til at opleve dette hundetæppe, bliver den ikke så nem at få af det igen.
Kontaktoplysninger

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER