Knuffelwuff hundekurv Malia i velour fint håndvævet
Farve
Størrelse
fra 601,16 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

Ikke på lager i øjeblikket
Produktdetails anzeigen
I løbet af dagen oplever din hund mange spændende situationer, som den skal bearbejde om natten. Hvor kunne den gøre det bedre end i sit eget lille rige? En hundeseng er ikke kun et sted, hvor hunden skal være, når det lige er nødvendigt. En hundeseng er nærmere et sted, den kan trække sig tilbage til og et sikkert område for din firbenede ven.

Knuffelwuff-teamet har gjort det til sin opgave at udvikle et passende tilflugtssted til enhver hund og dennes individuelle behov. Også hundesengen Malia er udsprunget af denne filosofi.

Takket være ydermaterialet af velour ser hundesengen Malia ikke kun elegant og moderne ud, den er især et blødt og hyggeligt sted, hvor din hund kan hvile sig. Hundesengen Malia er fyldt med skumflager. Dette fyld er ikke kun blødt, men også lydsvagt. Anderledes end ved et fyld af krøyerkugler hører man her ingen lyde, mens din hund leder efter sin bedste liggestilling. Der er således intet i vejen for en stille videoaften - hvor højt hunden snorker, har vi dog ingen indflydelse på.

En anden fordel ved hundesengen Malia er, at dens form er stabil. Den finder altid tilbage til sin form efter brug. Derfor ser den også efter længere tids brug stadig frisk og ordentlig ud. Derudover er hundesengen Malia særlig robust, så den også kan klare det, når din hund bliver fjollet. Hvis den alligevel bliver snavset en dag, er det heller ikke noget problem. Ved hjælp af den indsyede lynlås kan du nemt tage betrækket af hundesengen og vaske det i vaskemaskinen ved 30 grader. Hvis du skulle ønske en forandring, men ikke vil tage hundens elskede seng fra den, finder du måske et nyt betræk blandt vores store udvalg.

For Knuffelwuff-teamet er foruden det fremragende udseende især den velforarbejdede kvalitet af hundesengen vigtig. Derfor kan du være sikker på, at vi også ved hundesengen Malia kun bruger materialer i den bedste kvalitet.
Materiale:  
 • Ydermateriale: Velour
 • Bund: Skridsikkert dæmmende stof 
 • Særligt robust, men blødt og behageligt at røre ved
Fyld:
 • Indvendig pude: Skumflager
 • Sidekanter: Skumflager
Rensning:
 • Betræk tages af ved hjælp af indsyet lynlås  
 • Betræk kan vaskes ved 30°
Særligt:
 • Denne seng har en yderst stabil form og finder efter brug tilbage til sin oprindelige form   
 • Blødt 15 cm højt bundpolster og 25 cm høje sidevægge til hygge og velbehag
 • Udviklet i Tyskland, fremstillet i EU  
 • Reservebetræk fås separat

 

Kontaktoplysninger

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER