Knuffelwuff hundekurv Luke i velour fint håndvævet
Farve
Størrelse
fra 603,00 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Mens familien tilbringer en hyggelig aften på sofaen bør familiens hund ikke komme til kort. Hvis din hund ikke må komme op i sofaen og indtage en stor del af fladen for sig selv, har den brug for en tilsvarende liggeflade for sig selv. Den skal helst stå tæt på resten af familien, for hunden er jo en fast del af den!

Det egner hundesengen Luke sig fremragende til. Med sit tidløse, enkle design tilpasser den sig uden problemer til din stue og opvurderer den endda. Ydermaterialet af blød velour gør et elegant indtryk og giver din hund et hyggeligt sted at trække sig tilbage til, hvor den kan lide at være. Også meget vilde hunde er veludstyrede med denne liggeplads, for hundesengen Luke er både robust og modstandsdygtig. Takket være de høje sidekanter og den dæmmede bund giver hundesengen Luke en god beskyttelse mod trækluft og kulde nedefra.

Den består af et fyld af skumflager, som sørger for, at din hun til enhver tid sover som på skyer.

Takket være den indsyede lynlås kan du nemt tage betrækket af og ved behov vaske det i vaskemaskinen. Hvis du får lyst til noget nyt, kan du hos Knuffelwuff finde forskellige reservebetræk til hundesengen Luke.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER