Knuffelwuff hundekurv Lotte i velour fint håndvævet
Farve
Størrelse
fra 603,00 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Leder du efter et nyt hvilested til din firbenede bedste ven, men mister overblikket på grund af alle de gode tilbud? Bare rolig, vi hjælper dig med at tage en beslutning.

En god hundeseng bør i første linje være bekvem, så din hund kan føle sig godt tilpas i den. Derudover er det vigtigt, at din hun er beskyttet mod trækluft og kulde nedefra. Men ud over alt det, bør den nye hundeseng også se godt ud. Den skal jo gerne passe perfekt til din indretningsstil i stedet for at være en torn i øjet.

Hundesengen Lotte opfylder alle disse egenskaber og overbeviser derudover med en absolut rimelig pris! Ydermaterialet af velour er ikke kun flot, men også meget robust og inviterer alligevel til hygge. Hvis farven ikke længere passer, efter maleren har været på besøg, kan du blandt et udvalg af reservebetræk vælge den passende farve til hundesengen Lotte og er dermed ikke tvunget til at tage dens elskede hvilested fra din hund. Det skridsikre dæmmende stof på undersiden af hundesengen Lotte beskytter din firbenede ven mod kulde nedefra, og de behageligt bløde kanter sørger for, at den heller ikke generes af trækluft! Fyldet af skumflager er ikke kun blødt og bekvemt, men også lydløst, så det overhovedet ikke kommer til at genere dig, når din hund skal bruge lidt længere tid til at finde den rigtige liggende stilling. Da hundesengen Lotte er yderst formstabil, finder den efter brug altid tilbage til sin oprindelige position, hvilket også er en fordel rent optisk.

I kommer hjem efter en lang gåtur i regnen, og din hund lægger sig snavset og våd i sin elskede hundeseng? Det er ikke så slemt - på grund af den indsyede lynlås kan du nemt tage betrækket af hundesengen Lotte og vaske det i vaskemaskinen ved 30 grader.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER