Knuffelwuff hundekurv Lennard i velours med ternet mønster M-L 85 x 63cm grå/grøn
Farve
Størrelse
759,72 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager

Leveringstid: 1 - 3 hverdage

Produktdetails anzeigen
Det er ikke kun os mennesker, der kan lide at have det bekvemt. Også din hund vil være taknemlig for denne hundeseng. Modellen Lennard er traditionel, moderne og hyggelig.

Hundesengen af velour har en meget høj liggepude på 15 cm, som beskytter mod kulde nedefra. Derudover er sengen robust og derfor meget holdbar. Betrækket af velour er ikke kun let at gøre rent, men kan ved hjælp af en lynlås ganske enkelt tages af og vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader, hvilket gør rengøringen meget ukompliceret. Det er ligeledes muligt at få reservebetræk.

Materialet er dejligt smygende, og bunden er af skridsikkert dæmmende stof, så din firbenede ven rigtig kan hygge sig.

De høje sidevægge på 25 cm beskytter mod trækluft og gør hundesengen endnu mere hyggelig. Sidekanterne og den indvendige pude er allergivenlige og fyldt med formstabile skumflager, som også finder tilbage til deres form efter utallige lure.

Disse egenskaber gør hundesengen Lennard til en hyggelig og komfortabel soveplads til din firbenede ven.

Hundesengen Lennard i elegant og klassisk ternet mønster fås i tre forskellige størrelser til store og små hunderacer og giver enhver hund dejlige drømme.

Selvfølgelig bruges der ved denne hundeseng, som ved alle produkter af mærket Knuffelwuff, kun materialer af den bedste kvalitet. Den er fremstillet i EU og udviklet i Tyskland og har en høj kvalitetsstandard.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER