Knuffelwuff hundekurv Emma i velour fint håndvævet i pastelfarver
Farve
Størrelse
fra 571,65 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Den fås i lyse pastelfarver og giver ikke kun den størst mulige komfort til din hund - hundesengen Emma i udgaven Sunshine er et absolut blikfang i ethvert hjem med hund.

Den behageligt bløde polstring parret med de høje sidekanter giver din firbenede ven en uovertruffen liggekomfort samt beskyttelse og tryghed mod kold trækluft.

Er din hund allergiker? Takket være det allergivenlige fyld giver denne liggeplads selv den mest sarte hund ren afslapning efter en spændende dag.

Hvis din hund er fuld af energi og temperament, er hundesengen Emma det rigtige valg for jer. Takket være dens robuste, velforarbejdede materialer overlever den også særligt livlige hunde og ser altid ædel og komfortabel ud. Også kulde nedefra er ikke længere et tema - takket være liggepladsens luksuriøse polstring, ligger din hund altid varm og behagelig. Den skridsikre bund sørger for, at hundesengen selv under stærk belastning bliver, hvor den er.

Erfaringen siger, at hunde alt for gerne tager lange bade i pytter eller snavsede vandhuller. En snavset hund kombineret med en pastelfarvet hundeseng udløser panik hos mange hundeejere. Men bare rolig, ydermaterialet af velour er særligt slidstærkt, og takket være de indsyede lynlåse, kan du i tilfælde af hårdnakket snavs vaske det hele i vaskemaskinen ved 30 grader.

Med denne hundeseng gør du både din hund og dig selv en stor tjeneste. Se selv!

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER