Knuffelwuff hundekurv Crispino i velour håndvævet
Farve
Størrelse
fra 626,51 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Hvis du i din lejlighed vil stille en hyggelig plads til rådighed for din trofaste ledsager, hvorfra den i en bekvem stilling kan holde øje med, hvad der sker i familien, kan du prøve vores hundeseng Crispino med håndvævet karakter. Det hyggelige, bløde velour har en tung, grov håndvævet karakter og kan ved hjælp af de til rådighed værende farver tilpasses til næsten enhver indretningsstil.

Hundesengen er dog ikke kun smuk at se på, dens materiale og forarbejdning er også særligt slidstærke. Det sikrer en lang levetid, også ved meget livlige dyr. Betrækket er let at rengøre og kan, om nødvendigt, tages af ved hjælp af den isyede lynlås og vaskes i maskinen. Bløde, allergivenlige skumflager daner basis for den behagelige, hele 16 cm tykke bundpolstring.

Puden beskytter din firbenede ven mod kulde nedefra ved hjælp af den derunder anbragte bund af dæmmende stof. Derudover forhindrer den skridsikre bund, at hundesengen flytter sig, hvis det lille vilddyr skulle nærme sig sin yndlingsplads lidt for hurtig. Takket være de høje vægge, der ligeledes er fyldt med skumflager, er din hund ekstra beskyttet mod trækluft. Endnu en fordel er det lidt sænkede indgangsområde. Dermed kan din skat let komme ind på sin sove- og hvileplads, rulle sig sammen eller strække sig ud, hvad end den foretrækker. Den vil helt bestemt ikke undvære sin nye hundeseng igen.

Hundesengen Crispino med håndvævet karakter fås i flere størrelser. Uanset om familiens firbenede medlem er lille, større eller helt stor, så findes der sikkert en ny hyggelig hule, hvor den bekvemt og hyggeligt kan ligge time efter time og ganske enkelt være med.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER