Knuffelwuff hundekurv Alidho i velour Union Jack
Størrelse
fra 704,87 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Elsker du ikke også at lægge dig i en hyggelig, blød seng efter en lang dag? Eller kender du fornemmelsen af, at man om morgenen ikke har lyst til at stå op, fordi sengen er så hyggelig? Med hundesengen Alidho udløser du også denne velgørende fornemmelse hos din hund. Union Jack-flagmønsteret med det dertil passende røde indre er desuden et særligt blikfang!

Denne hundeseng overbeviser med sin ovale grundform og sine luksuriøse, 30 cm høje sidevægge. Denne kant, der er fyldt med skumflager, beskytter perfekt mod trækluft og er yderst velegnet til ren og skær hygge. Det 15 cm høje bundpolster, som ligeledes er fyldt med skumflager, sørger for ekstra velbehag. Der er garanti for behagelige drømme!

Som hundesengens ydermateriale har man brugt velour; et stofprodukt med smygende blød overflade, som er kendt for sin blødhed. Det er behageligt for enhver race! Bunden består af skridsikkert dæmmende stof og kan derfor uden problemer bruges på ethvert gulv.

Hundesengen Alidho er yderst formstabil og finder efter brug tilbage til sin oprindelige form. Desuden er den superlet at gøre ren. Hundesengens betræk kan tages af ved hjælp af den isyede lynlås. Den kan ganske enkelt vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader sammen med puden, og så er snavset forsvundet.

Dette produkt er udviklet efter tysk kvalitetsstandard og fremstillet i EU.

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER