Knuffelwuff hundefrakke funktionstekstil reflekterende med krave
Farve
Størrelse
fra 101,48 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Motion i det fri skaber gode bånd mellem menneske og hund og er godt for hundens helbred og velvære. Alle hundeejere ved, at vejret ikke altid er strålende med høj sol og behagelige temperaturer, når de skal ud med deres hund. Vi mennesker har mange muligheder for at vælge passende tøj til al slags vejr, og du har de samme muligheder for at beskytte din hund mod regn og kulde.

Selvfølgelig kan unge og raske hunde på grund af deres gode pels sagtens klare de skiftende vejrforhold, men der findes mange kæledyr, der har problemer med udfordrende vejr. Gamle hunde og hunde med tidligere sygdomme for eksempel kan have problemer, når de skal færdes i dårligt vejr.

Vores hundefrakke hjælper din hund med at holde varmen i al slags vejr. Frakkens materiale med den avancerede membran er åndbart, og bærekomforten er helt i top. På grund af den store krave holdes ikke kun hundens ryg dejlig varm.

Desuden er hundefrakken vandafvisende, så hunden er godt beskyttet mod fugtighed og er både varm og tør, når den kommer hjem fra en lang gåtur.

De reflekterende kanter er ikke til at overse i mørke og giver stor sikkerhed for jer begge to!

Tager du din hund med på kontoret, og vil du helst undgå, at dine kolleger rynker på næsen og kommer med ”våd hund”-kommentarer. Med vores hundefrakke er næsten hele hunden tør efter en regnvejrstur i middagspausen. Det vil ikke kun dine kollegaer værdsætte – med en tør og varm pels sover man meget bedre, mens ens menneske arbejder!

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER