Knuffelwuff hunde-svømmevest Storm med greb og reflekser
Størrelse
fra 164,17 kr.

inkl. 25% Moms, gratis levering

På lager
Produktdetails anzeigen
Størrelse S: Mavens omfang 45-55cm, halsens omfang 45-60cm, ryggens længde 29cm
Størrelse M: Mavens omfang 65-80cm, halsens omfang 65-85cm, ryggens længde 40cm
Størrelse L: Mavens omfang 77-94cm, halsens omfang 75-94cm, ryggens længde 48cm
Størrelse XL: Mavens omfang 85-105cm, halsens omfang 88-130cm, ryggens længde 57cm

Er du og din hund vilde med vand, og laver I spændende ting som at sejle i båd eller kano, surfe eller fiske?

Sikkerhed har altid førsteprioritet, både for mennesker og for vores hunde. Der må ikke ske din hund noget på jeres spændende udflugter, derfor har vi udviklet den førsteklasses hunde-svømmevest Storm.

Strategisk placerede opdriftsceller i svømmevesten sikrer, at din hund ligger naturligt i vandet, når den svømmer. Det kraftige og tætsiddende håndtag er optimalt placeret og hjælper dig med at hjælpe din hund op af vandet, hvis den har brug for det. Håndtaget ligger tæt ind til hundens krop, og det mindsker faren for at din hund kan blive hængende i forhindringer i vandet.

Enhåndsbetjente sikkerhedskliklåse og en sikker og individuel justerbar halslås sikrer, at dit kæledyr oplever stor bærekomfort og at det er sikkert for dig at håndtere svømmevesten ved fælles aktiviteter.

Når du køber en svømmevest, bør du være særligt opmærksom på, at den ikke dækker haleansatsen, fordi hunde styrer med halen, når de svømmer. For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle mave- og halsomfang samt ryglængden. På baggrund af størrelserne her kan du bestille en svømmevest, der passer til din hund.

Fælles oplevelser skaber gode bånd mellem menneske og hund, og med hunde-svømmevesten Storm er sikkerheden helt i top, når I er på tur!

Kunder købte derudover følgende produkter

Dette er kun et lille udvalg af vores produkter

Cargo

CargoUger 1. til 31. August

MED RABATKODEN: ”CARGO” FÅR DU 10 % RABAT PÅ ALLE CARGO-INDBYGNINGER